Bemutatkozás


A Kulturális-turizmus.hu turisztikai portál a Netvezér Online Hirdetési Rendszer része, amely számos, különböző területet célzó hirdetési portálból áll.

A Kulturális-turizmus.hu turisztikai hirdetési portálon a kulturális turizmus területén tevékenykedő cégek, vállalkozások számára kínálunk ingyenes és térítéses hirdetési lehetőséget.

A hirdetések számára különböző kategóriákat hoztunk létre a könnyebb navigálhatóság érdekében. A megjelenés kategóriáit megpróbáltuk összhangba hozni a piaci igényekkel, illetve folyamatosan fejlesztjük őket.

A Kulturalis-turizmus.hu portálon az a fő cél, hogy csak azok jelenjenek meg, akik valóban szeretnének az Internetes megjelenésük javításával, az Interneten keresztül érkező látogatókkal és vásárlókkal foglalkozni. Tehát akik nem eltűnni akarnak a nagy tömegben, hanem kiemelkedni belőle.

A Netvezér Hirdetési Rendszer egyesíti az online hirdetések összes előnyét. Cégek számára (akár ingyenes) hirdetési és promóciós lehetőséget kínál, miközben nem csak egy-egy hirdetést, hanem komoly, komplett nagyméretű tartalmat is el lehet helyezni az aktuális portálon. Ezen kívül kihasználja a hirdetési rendszerben rejlő keresztmarketing összes előnyét azzal, hogy az egyes portálok önálló, saját hirdetéseik mellett felhívják a figyelmet a hirdetési rendszer többi tagján megjelent legújabb hirdetésekre is.

Ismerje meg a Netvezér Kft. szolgáltatásait, amelyek közül a webtárhely illetve a Webdesign-3 és a Honlapkészítés 10+1 csomag igénybevétele automatikusan ingyenes hirdetési lehetőséget jelent Önnek hirdetési portálunkon!

Ismerje meg Partnerprogramunkat, amelyhez való csatlakozás szintén ingyenes hirdetési lehetőséget, ezen felül pedig forintban mérhető bevételt jelenthet az Ön cége számára!