A 2009-es évad


A Budapesti Nyári Fesztivál 2009-ben is több mint 100 programmal várja a hazai és külföldi vendégeket júniustól augusztus végéig. A fesztivál a főváros két impozáns színházára, a Margitszigeti és Városmajori Szabadtéri Színpadra, valamint a környezetében álló helyszínek – Szent Margit romok, Premontrei kápolna, Víztorony – adottságaira építi színes programkínálatát.

Az országban egyedülálló, természetes környezetben fekvő Margitszigeti Nagyszínpadon a 2009. évben több más előadás és koncert mellett kettő nagyprodukció kerül bemutatásra: az Aida, a nagy operaklasszis és a világhírű Evita musical, melyeket hétvégenként több alkalommal is megtekinthetnek az érdeklődök.

Ezen nagy előadások köré „Budapest hétvége” programcsomagokat is szervezünk (1 és több naposokat is), melyekre csoportok jelentkezését is várjuk. A csomagok a színházjegyeken túl tartalmazzák a háztól-házig szállítást, welcome drinket, vacsorát, vezetett Margitszigeti és színházi sétát, valamint többnapos csomagok esetében szállást, további ellátást és fakultatív programokat.

A színház területén álló, kilátóként üzemelő Víztorony 2009-ben a Margitsziget történeti kiállításának is helyet ad. Az udvar kellemes árnyékában, a Margit étteremben és kávézóban pihenhetnek meg vendégeink.

A Szt. Margit kolostor-romoknál vasárnaponként (csoportoknak igény szerint más napokon is) reneszánsz délelőttökkel várjuk a látogatókat, ahol magyar és európai uralkodói udvarok zenéit és szokásait mutatjuk be.

Megjegyzés hozzáfűzése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*